NIEUWS

iktoon hilversum 

zaterdag 10 juni 2023


In Hilversum zijn veel amateurkunstenaars actief, gewoon voor hun plezier, om zich te ontwikkelen of om zichzelf of anderen te inspireren. 

Tijdens het IkToon festival tonen honderden amateurkunstenaars hoe fijn het is om iets moois te maken, te zingen, te spelen, te dansen, te creëren. IkToon Hilversum is een onderdeel van het landelijke IkToon festival en samen werken we aan het vergroten van de waardering van amateurkunst en de zichtbaarheid van inclusieve cultuurparticipatie. IkToon Hilversum wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum.


Dit alles vindt plaats in het Raadhuis van Hilversum.


Ook het Concertkoor NSF doet dit jaar weer mee. 

Wij zingen in de Burgerzaal van het Raadhuis van 11.45 – 12.15 uur.


Ons programma bestaat o.a. uit het Iktoonlied van de Hilversumse componist Ruud Bos, een processielied uit de 15e eeuw en een werk uit de renaissance. Ook het prachtige Kyrie uit de Petite Messe Solennelle van Rossini (ons volgende concert op zaterdag 28 oktober 2023), Cantique de Jean Racine van Gabriel Faure en Verleih uns Frieden van Felix Mendelssohn.


We hopen u daar te zien!


Het volledige programma kunt u bekijken op: iktoonhilversum.nl

De Coronapandemie is van grote invloed geweest op het ledenaantal

Daardoor is ons koor naarstig op zoek naar nieuwe leden.


Maar ook projectleden zijn natuurlijk van harte welkom om in oktober mee te doen met de geweldige muziek van Rossini: Petite Messe Solennelle.

Nostros Sonitus Faciamus

© Concertkoor N.S.F.