OPROEP!

LANDELIJKE OPEN KOREN DAGEN VAN 14 MEI t/m 12 JUNI

De Koninklijke Bond voor Zangkoren en Oratoria (KBZON) organiseert in het kader van ledenwerving landelijke open koren dagen.

Het Hilversumse CONCERTKOOR NSF doet mee!

Concertkoor NSF heeft het corona tijdperk overleefd: de repetities zijn alweer enige tijd hervat en onze deuren staan wijd open voor nieuwe zangers. Wij zijn vooral op zoek naar bassen en tenoren maar ook alten en sopranen zijn van harte welkom tijdens de drie open repetitieavonden op 19 mei, 2 en 9 juni.

Onder de bezielende leiding van dirigent Joop van Goozen repeteren wij de Deutsche Messe van Schubert en een gevarieerde verzameling klassieke werken vanaf de 16e eeuw waarin, naast minder bekende componisten, o.a. Bach, Mozart, Beethoven en Mendelssohn vertegenwoordigd zijn.

Het koor heeft een lange historische geschiedenis in Hilversum; het is tijdens de Tweede Wereldoorlog opgericht door arbeiders van de Nederlandse Sein Fabriek waar de eerste radio's werden gemaakt. Volgend jaar bestaat het koor 80 jaar en staat de Petite Messe Solennelle van Rossini geprogrammeerd.

U kunt zich voor de open repetities aanmelden bij info@concertkoornsf.nl

Locatie: De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum
Inloop: vanaf 19.30 uur
Repetitie: van 20.00 uur tot 22.00 uur met pauze