Nieuws!

Samenwerking met organisaties in Hilversum

 

Hilversum 100 jaar mediastad in 2018

In 2018 viert Hilversum 100 jaar mediastad te zijn. Ons koor is opgericht door het personeel van de Nederlandse Seintoestellen Fabriek; bakermat van wat later de radio- en t.v.wereld zou worden in Hilversum. De culturele opening van 100 jaar mediastad vindt op 13 januari plaats in het Muziek Centrum van de Omroep met ons 75 jarig jubileumconcert; een uitvoering van Die Schöpfung van J.Haydn. In samenwerking met Filmtheater Hilversum doen wij u graag wat cadeau.

In december 2017 draait Filmtheater Hilversum slechts een paar keer de opnieuw uitgebrachte film Les Uns et Les Autres van Claude Lelouch met muziek van Francis Lai en Michel Legrand. In deze inmiddels zesendertig jaar oude klassieker zijn de geschiedenissen van vier muzikale families, respectievelijk uit Frankrijk, Rusland, Amerika  en Duitsland, verbonden door muziek. Tijdens een UNICEF gala waar de Bolero van Ravel wordt uitgevoerd kruisen hun wegen elkaar voor het eerst.  

Wanneer u zaterdag 13 januari in Filmtheater Hilversum naar Les Uns et Les Autres gaat, krijgt u op vertoon van uw kaart voor het concert een gratis consumptie. Bezoekt u ons concert die avond dan krijgt u op vertoon van uw filmkaartje van die middag een gratis consumptie in het M.C.O. Kaarten voor de film zijn te reserveren bij www.filmtheaterhilversum.nl  of via de reserveerlijn 035- 6235466. De film draait ’s middags om 14.00 uur, ons concert in het MCO begint om 20.00 uur. U kunt hier kaarten reserveren.

 

 

Historische Kring Albertus Perk

In het maartnummer 2018 van het tijdschrift van de Historische Kring Albertus Perk zal een artikel gepubliceerd worden over de geschiedenis van het N.S.F. Koor.

 

© Concertkoor N.S.F.